Goedkope programmeurs

G

Bij Goedkope Programmeurs zorgen wij ervoor dat de scripts en websoftware voldoen aan uw wensen. Wij leveren PHP scripts, AJAX scripts ,websoftware en maken apps voor de allerlaagste prijzen. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit, natuurlijk de laagste prijzen, een goede service en de beste programmeurs met veel kennis op het gebied van programmeren. Uiteraard een contactpersoon en projectmanagement in Nederland.

Hoe komen wij aan de lage prijzen

Het werk dat wij doen komt grotendeels van programmeurs uit lageloonlanden. Op het moment werken we met veel PHP programmeurs uit India. De lonen in lageloonlanden zijn aanzienlijk lager dan hier. Daarom bieden wij hoge kwaliteit leveren voor de laagste prijzen. Het contact met opdrachtgever en ons projectmanagement zal gewoon in Nederland afspelen.

Onze PHP programmeurs

Onze PHP Programmeurs zijn hoog opgeleid en hebben veel kennis op het vakgebied programmeren. Onze PHP programmeurs komen merendeel uit India, programmeurs uit India zijn voordeliger dan programmeurs in Nederlands. India is een lageloonland. Een programmeur uit Nederland kost ongeveer € 70,- per uur terwijl het uurloon in India een stuk lager is. Bij ons heeft u de mogelijkheid een programmeur te huren voor € 22,50,- per uur. Dit bespaart u honderden euro’s op de ontwikkeling van uw websoftware.

Lageloonlanden

Zij zorgen ervoor dat wij hoge kwaliteit leveren tegen een zo laag mogelijke prijs. Graag willen we ook de leefomstandigheden verbeteren in lageloonlanden. Omdat we bij Goedkope Programmeurs werk besteden aan programmeurs in lageloonlanden ontstaat er een win-winsituatie. Er zijn lage kosten voor de Nederlandse opdrachtgevers en de werkgelegenheid en leefomstandigheden worden verbeterd voor de plaatselijke bevolking. Hiermee proberen wij het voor iedereen zo gemakkelijk te maken. Voor meer informatie neemt u contact via telefoon, mail of bezoekt u onze website.