De online winkel voor stickers in het interieur

D

Steeds meer mensen zijn gek op muurstickers. Of het nu gaat om teksten of tekeningen, een muursticker is handig. Het scheelt een hoop rommel en wanneer u het niet meer in huis wilt, haalt u de sticker gewoon van de muur af. Interieurstickers geven u een gemakkelijke en snelle mogelijkheid om uw interieur aan te kleden en zo nu en dan weer te veranderen. Stickervoordeel is de partij als u op zoek bent naar stickers voor uw interieur. Stickervoordeel is gevestigd in Bedum en is een jonge eenmanszaak die zich sinds 2011 bezighoudt met alles op het gebied van interieurstickers. Dagelijks ondergaan we een creatief proces en wij stellen de inbreng van onze klanten altijd op prijs.

Stickervoordeel biedt stickers voor iedereen, wat uw smaakt ook is, het is te vinden in ons assortiment. En wanneer u geen sticker vindt die aan uw wensen voldoet, staat u altijd vrij om uw eigen ontwerp in te sturen. Op deze manier kunt u – met een beetje hulp van ons – uw huis op een creatieve manier inrichten. En dat is alleen maar positief voor uw woonplezier!

We hebben niet alleen klanten in Nederland, maar we versturen pakketjes en stickers in de gehele Benelux. En dat we zo’n groot bereik hebben, is niet vreemd, de stickers van Stickervoordeel zijn namelijk uniek. Elk ontwerp wordt op bestelling gemaakt en uitermate zorgvuldig gecontroleerd. Stickervoordeel heeft de mogelijkheid om vinylstickers in meer dan 40 kleuren te leveren. Ook kunt u aangeven of u een matte of glanzende kleur wenst. Wij maken gebruik van hoogwaardige stickerfolie van de merken 3MTM, Arlon en Metamarkt en dat betekent dat u met de stickers van Stickervoordeel de beste kwaliteit in huis haalt.

Onze stickers zijn geschikt voor het creatief decoreren van uw interieur en exterieur. Ook zijn ze uitermate geschikt om op gladde en semi-gladde oppervlakten te plakken. Dus doe gek en denk niet alleen aan die muur in de woon- of slaapkamer en plak ze op spiegels, deuren, meubels, auto’s, producten van metaal en kunststof. Oftewel: plak een sticker waar u het wil.
Stickervoordeel begrijpt het belang van het gemakkelijk en zonder schade en troep verwijderen van de sticker. Daarom bevatten onze stickers een speciale lijm die ervoor zorgt dat de stickers probleemloos en zonder lijmresten verwijderd kunnen worden. Dit doet u door de sticker enkel even te verwarmen. Gebruikte stickers zijn niet meer her te gebruiken.

Wij wensen u heel veel plezier bij het uitkiezen van uw sticker op http://www.stickervoordeel.nl en we vinden het leuk als u ons een foto stuurt met uw aankoop!

de-allerleukste-stickers-in-je-interieur-bestel-je-via-stickervoordeel