Fotokaders: omlijst je mooiste momenten

F

Sinds ik mij kan herinneren ging ik  al op vakantie naar de mooiste plekjes met mijn ouders. Sinds mijn zestiende trek ik erop uit zonder mijn ouders. Sindsdien heb ik samen met vriendinnen, en later mijn vriend de mooiste plekjes van de wereld ontdekt. Nu wil ik samen met mijn vriend gaan settelen. We willen in huis een muur maken waar we de mooiste reisfoto’s uit onze jeugd ophangen, maar ook foto’s van onze reizen samen. En de jaarlijkse reizen die er nog bij komen. In mijn zoektocht naar mooie  fotokaders kwam ik bij deze te gekke webshop uit. Ik ben zo enthousiast geworden. Hieronder vertel ik je er alles over.

Fotokaders helemaal naar wens

De fotokaders zijn helemaal naar wens af te stemmen. Ze hebben keuze uit houten of aluminium kaders. Maar heb je je afbeelding op katoen, linnen of canvas kan je hem in een baklijst laten plaatsen. Heb je een afbeelding die meer aandacht verdient kun je kiezen voor een passe-partouts. Wij hebben voor houten kaders gekozen. Geen kader is hetzelfde we hebben gekeken naar de kleuren van het land waar de afbeelding is gemaakt en daar de hout kleur op afgestemd. Dit geeft een supertof en dynamisch effect aan onze fotomuur. Ze hebben een webshop en fysieke winkel en denken met je mee. Ik heb denk wel een uur met ze aan de telefoon gehangen en ze hebben mij zo goed geholpen!

Stel je eigen fotokaders samen

Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent geworden als ik! Op de webshop vind je het uitgebreide assortiment aan fotokaders. Hier vind je ook hun contact gegevens, de medewerkers zijn bijzonder behulpzaam en geven antwoord op al je vragen. Kom je er via de website niet helemaal? Breng dan een bezoekje aan de fysieke winkel, het adres staat op de website.