SFP module

S

Op zoek naar de juiste SFP module voor uw bedrijf? Bekijk dan onze website. Hier hebben we de twee verschillende modules voor u staan met daarbij gegeven de voor en nadelen van deze modules. Zoals je waarschijnlijk wel zal weten, is er de multi en de single mode van een SFP module. De module op zich is er eigenlijk voor om de verbinding van wifi te versterken. Dit kan zich uiten in twee aspecten. Of er wordt gezorgd voor een betere verbinding over meer gebruikers heen. Of de verbinding kan ook op grote afstanden nog juist en snel werken. Vaak kom je het probleem tegen dat er door de overbevolking op het netwerk.

 

Welke SFP module past bij uw organisatie

Wanneer u juiste een grote afstand wilt overbruggen met uw verbinden, omdat u bijvoorbeeld een gebouw heeft met meerdere verdiepingen. Kunt u het beste een single mode SFP module aanschaffen. Deze heeft een soort smalle buis waardoor het signaal een grotere afstand kan overbruggen en u dus op een langere afstand nog steeds verbinding heeft. Deze verbinding is daarnaast ook nog eens heel snel en zal niet wegvallen. Daarnaast dient de multi mode beter als u veel medewerkers op het netwerk moet laten werken. Vaak komt het voor dat hierdoor de kwaliteit van de verbinding verslechterd. De multi mode kan ervoor zorgen dat er een goede en snelle verbinding is voor alle medewerkers.

 

Vragen?

Heeft u nog vragen over een van deze SFP module? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen je uitgebreid helpen met het uitzoeken van de geschikte module. Daarnaast kunnen zij je ook de mogelijkheid bieden om de module voor je te monteren en te instaleren. Wij hebben een tal aantal medewerkers dat hiervoor geschikt is en wij zullen hen met je bestelling meesturen om zij zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk een goede verbinding heeft.