Resultaatgericht schoonmaken

R

Wil jij graag weten hoe je het huis beter kan schoonmaken? Wij hebben een aantal bijzondere schoonmaaktips waarmee je veel tijd kan winnen en snel kan schoonmaken. Vind jij het ook zo lastig om een ventilator schoon te maken en dan vooral de bovenkant? Met een kussenhoes lukt dit een stuk makkelijker! Hang de kussenhoes om de ventilator heen en veeg het hele blad zo schoon. Of wil jij graag het stof in de hoekjes schoonmaken? Bind een effen doek om een borstel heen en veeg deze om de hoeken heen. Op deze manier kan je er veel beter bij! Resultaatgericht schoonmaken was nog nooit zo makkelijk.

Resultaatgericht schoonmaken tips

Naast bovenstaande tips zijn er nog veel meer resultaatgericht schoonmaken tips te noemen. Vind jij het bijvoorbeeld lastig om de lamellen schoon te maken en heb je geen goed gereedschap hiervoor? Dit kan ook gewoon gemakkelijk met een sok, doe deze om je hand heen, doop deze in een beetje water met wat azijn en veeg je lamellen zo schoon. Wil jij een schoon toilet, maar heb je geen schoonmaakmiddelen hier voor in huis? Dit kan ook prima met coca cola! Dit maakt zelfs nog beter schoon dan de gewone WC eend. Probeer het zelf maar eens. Heb jij lastige flessen met dunne halsen waar je zelf niet goed bij komt? Ook hier hebben wij een tip voor: vul de fles met warm water, rijstkorrels (ongekookt) en wat afwasmiddel.

Rare schoonmaaktips

Evengoed schudden een aantal seconden en de fles is weer zo goed als schoon. Heb jij ook zo’n last van vieze sporen op je vloer? Ook hier is natuurlijk een oplossing voor! Maak een gat in een tennisbal, monteer deze op een lange stuk en gebruik dit apparaat om de sporen weg te vegen. Niets was zo makkelijk! Begin vandaag nog met resultaatgericht schoonmaken en bespaar een hoop tijd.