Een schrepel heb je onder ander nodig voor tuinieren

E

 

Het nieuwe jaar is begonnen en ondertussen zijn we al in de derde maand aanbeland. Dit betekent dat binnenkort het voorjaar gaat beginnen en dat je binnen de kortste keren weer in je korte broek kunt rondlopen. Dit betekent echter ook dat je weer veel naar buiten gaat en wellicht meer tijd in je tuin gaat doorbrengen. Dan wil je natuurlijk niet tussen het onkruid zitten en wil je dat je tuin er netjes en verzorgd uitziet. Nu weet elke tuinier dat onkruid wieden niet bovenaan het lijstje staat van favoriete bezigheden, maar het zal toch moeten gebeuren. Om dit een stuk aangenamer te maken kun je gebruik maken van een schrepel. Dit is een werktuig dat gemakkelijk in gebruik is en het onkruid wieden een stuk makkelijker en aangenamer maakt.

 

Op maat gemaakt

Een schrepel kan je in veel verschillende maten aanschaffen. Het werktuig blijft altijd dezelfde uitstraling hebben, maar het kan wel verschillen in lengtes voorkomen. Ook het ijzer aan het uiteinde kan breder of smaller zijn, maar het zal altijd een driehoek zijn.  Dit is een driehoek, zodat je gemakkelijk met de punten tussen de tegels kan komen en hier het onkruid kan weghalen. Mocht er geen standaardmaat zijn op de website of in de winkel, dan kan je altijd vragen of zij een schrepel kunnen maken op maat. Dit kan je aan de medewerkers vragen, maar je kan ook een aanvraag doen op de website.

 

Alles voor tuinieren

Naast een schrepel verkopen wij nog vele andere gereedschappen voor het tuinieren. Voor elke werkzaamheid in de tuin kun je bij ons het juiste werktuig aanschaffen. In onze webshop vindt u al deze werktuigen, daarnaast verkopen wij ook van alles dat u in uw tuin kunt planten. Mocht u liever fysiek de artikelen zien, dan kunt u het beste naar onze vestiging komen.