Een smoothie bar voldoet aan alle trends en ontwikkelingen

E

De evenementen en festivals binnen Nederland worden veelal beïnvloed door verschillende trends en ontwikkelingen. Zo is de trend van foodtrucks ook al een tijdje aan de gang en zie je ze ook steeds vaker voor komen. Verder is ook de trend dat evenementen een stuk gezonder moeten worden. Er wordt te veel alcohol gedronken en ook te veel junkfood gegeten. De trend is dan ook heel erg dat er gezondere dingen aangeboden moeten worden. Een smoothie barhuren is een goede manier om hier aan bij te dragen.

Smoothie bar huren zorgt voor een gezonder aanbod

De bar kan er voor zorgen dat het evenement een stuk gezonder wordt. De bartenders kunnen namelijk de lekkerste smoothies schenken en serveren. Deze smoothies maken ze alleen maar van de lekkerste fruit soorten en verse producten. Zo maken ze gebruik van vers fruit, verse zuivel, verse kruiden en ook de beste specerijen. Kortom, de bartenders maken alleen maar de beste smoothies. Hieronder is een klein lijstje van de verschillende smoothies die geserveerd worden. Deze smoothies zijn dan ook speciaal bedacht voor op festivals.

 – Pineapple Passion: ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping met verse passievrucht.

– Forest Fruit Breeze: aardbeien, bosvruchten puree en cranberrysap.

– Spicy Mango: spaanse peper, mango puree, vanille en sprite.

 

Een smoothie bar huren voldoet aan de huidige trends en ontwikkelingen

Zoals eerder vermeld is het zo dat het huren van een bar voldoet aan de huidige trends en ontwikkelingen. Zo is de bar gezond en serveert ook alleen maar gezonde dingen. Dit staat in lijn met de trend om evenementen en festivals gezonder te maken. De trend waar de bar nog meer aan mee doet is die van de foodtruck. De bar kan je namelijk als foodtruck of echt als bar huren. Wanneer je voor de foodtruck kiest, dan zal er een mooie en opvallende foodtruck op jouw evenement te vinden zijn.