Is jouw keuken compleet? Niet zonder Le Creuset!

I

Vrolijke ontwerpen die ook nog eens precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. Toegepaste kunst, dus! Dat is eigenlijk een perfecte manier om het ruime aanbod van het Franse merk Le Creuset te beschrijven, dat al sinds 1925 onophoudelijk aan de weg timmert. Geen enkele keukenprins(es) kan eigenlijk zonder hun hoge kwaliteit braadpannen en andere keukenaccessoires! We doen even een greep uit de vele mogelijkheden:

Braadpannen

Dit is waar dit populaire merk zo bekend mee is geworden. Ze zijn gemaakt van geëmailleerd gietijzer, voorzien van roestvrijstalen doppen en kunnen zo de oven in. Ze zijn ook nog eens in allerlei verschillende kleuren en authentieke designs verkrijgbaar! Bovendien zijn de braadpannen hermetisch afsluitbaar. Braden wordt nog eens ‘n hobby!

Wijn

Niets zo lekker als een wijntje op zijn tijd. Dat weten de topontwerpers van Le Creuset maar al te goed! Kies daarom voor stijlvol ontworpen en praktische wijnpompen en kurkentrekkers. Ook een professioneel kelnermes en een handige wijnkoeler van dit vooraanstaande Franse merk zijn verkrijgbaar. En wat te denken van een stijlvolle onderzetter? Le Creuset heeft ‘t allemaal in huis!

Koffie en thee

Een verkwikkende warme drank gehuld in gezelligheid. Dat is waar de koppen, schotels, mokken en potten van Le Creuset voor staan! Kies voor bekers met de gewenste inhoud in allerlei verschillende en vrolijke kleuren. De echte thee- of cappuccino liefhebber weet precies wat hij of zij nodig heeft en zal het vinden in het ruime aanbod van Le Creuset. Gezelligheid kent immers geen tijd; koffie en thee drinken wel. Daarvoor is het namelijk altijd wel tijd!