Zonder deze producten is je keuken niet compleet!

Z

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je keuken niet compleet is? Je bent niet de enige. Iedereen koopt af en toe wel wat nieuwe spulletjes waarmee je huis kunt opfleuren. Hier zijn weer wat ideeën voor als je inspiratie op was!

Voorraadpot

Met een voorraadpot maak je je keuken compleet. Hetzelfde geldt voor een weckpot. Hier kan je gemakkelijk je boodschappen in bewaren. Bovendien fleurt dit je keuken al gauw op! Het ziet er veel leuker uit wanneer je je penne of rigatoni in een mooie glazen pot bewaart in plaats van de saaie verpakking ergens in de lade. Dit soort potten zijn vaak met leuke printjes verkrijgbaar! Een voorbeeld hiervan zijn de Alessi voorraadpotten. Deze hebben bijvoorbeeld leuke deksels voor de voorraadpotten.

Fruitschaal

Het is zo simpel, maar zo subtiel: een fruitschaal. Je merkt het haast niet op als designelement, maar een fruitschaal laat je keuken toch weer een beetje extra leven. Vaak gebruiken mensen een fruitschaal als functioneel element, maar een leuk design helpt vaak toch wel. Dit in combinatie met de gekleurde stukken fruit maken je keuken toch weer wat leuker!

Wijnrek

Het lijkt erop alsof deze tip alleen voor wijnliefhebbers is, maar niks is minder waar! Een wijnrek geeft je keuken een stuk extra flair. Natuurlijk kun je deze ook in je woonkamer kwijt. Misschien is dat wel een handige plek als je geen wijnliefhebber bent. Als je gasten wel wijnliefhebbers zijn, kunnen ze dan hun favoriete fles uitkiezen. Als je wel een wijnliefhebber bent, is het gewoon ideaal voor speciale flessen wijn die je toch wat minder vaak aanbreekt. Dit maakt je keuken of woonkamer toch erg interessant.