Praktische verzenddozen? Bonsema Verpakking!

P

Sedert meer dan 100 jaar is er in Groningen en Hoogeveen één adres waar je terecht kunt voor hoge kwaliteit verzendmateriaal. En dat is Bonsema Verpakking, gevestigd in Groningen en Hoogeveen!

Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier iedere dag terecht om verpakkingsmateriaal op maat te bestellen. Alle maten staan online bij de diverse dozen en enveloppen aangegeven. Zo kun je snel en eenvoudig vinden wat je precies nodig hebt.

Natuurlijk kan het voorkomen dat jouw specifieke formaat of model niet op de site wordt vermeld. In dat geval kun je de gewenste afmetingen van je verpakking opgeven, zodat Bonsema Verpakking ermee aan de slag kan gaan! Dit bedrijf beschikt namelijk over een speciale en unieke machine die dozen van ieder model en formaat kan snijden. Deze hoog gewaardeerde firma biedt hiermee vakwerk op maat!

Ook beschermingsmiddelen zijn in het ruime assortiment van Bonsema Verpakking aanwezig om te garanderen dat de inhoud van je pakket de ontvanger in perfecte staat bereikt. Wat wil je nou nog meer?!

Bedrukte dozen

Nou, als je nog één wens mocht doen, was het misschien wel eenvoudig naamsbekendheid genereren. Ook daarover wordt bij Bonsema Verpakking nagedacht. Sterker nog, bij dit grote bedrijf kun je eenvoudig opgeven wat voor kleuren en/of afbeeldingen er op jouw verpakkingsmateriaal mogen prijken!

Denk bijvoorbeeld aan bedrukte dozen met de huisstijl en/of het logo van jouw onderneming erop. Dit maakt jouw verzendingen direct herkenbaar en klanten zullen je op deze manier sneller onthouden. Door ook je contactgegevens erop te vermelden, wordt de gang naar de telefoon en/of het e-mailverkeer nog gemakkelijker. En dit allemaal omdat jouw verpakkingsmateriaal is voorzien van een herkenbare afbeelding!

Neem gerust contact op met Bonsema Verpakking en vraag naar de voordelige en zeer uitgebreide mogelijkheden voor het bedrukken van jouw verzenddozen.