Alles voor het behoud van uw rolluiksysteem | Shadowparts

A

Heeft u rolluiken rondom uw woning en zijn sommige onderdelen eigenlijk aan vervanging toe? Het kan soms lastig zijn om een bepaald onderdeel voor uw rolluiken te vinden
zonder dat u gelijk hele nieuwe aan moet schaffen. Het regelmatig onderhouden en schoonmaken van uw rolluiken kan al een hele hoop onkosten schelen en zo behoud u de kwaliteitsduur.
Of u nu rolluiken hebt met elektrische bediening, handmatig of een combinatie van beide. Voor ieder rolluik systeem kunt u aparte onderdelen verkrijgen.

 

Elektrische bedieningen

Wanneer u een rolluiksysteem hebt met elektrische bedieningen, is het des te meer zaak dat u eens in de zoveel tijd controleert of het mechanisme en alle onderdelen nog goed werkzaam zijn.
U moet er niet aan denken wanneer er iets gebeurt in huis en de elektra van uw rolluiken het begeeft. Dit is dan niet alleen een duurzame kostenpost maar natuurlijk is het van belang dat u zonder zorgen de schermen open en dicht kunt maken waar nodig ook ter beveiliging.

 

Handmatige bedieningen

Rolluiken met een handmatige bediening vereisen soms wat extra spierkracht om het open en dicht te doen iedere dag. Maar wat hierin wel prettig is, is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over
eventuele elektrische bedieningspanelen. Wel kan er natuurlijk na verloop van tijd vuil ophopen tussen de luiken of een koord wat versleten raakt.
Voor diversen onderdelen waaronder een bandopwinder, koord, schoonmaak middelen voor uw luiken kunt u bij Shadowparts terecht. Hier is men al jaren specialist op het gebied van rolluik onderdelen, screens en zonnewering materiaal.

Advies

Heeft u graag hulp of advies nodig? Dat is geen probleem. Bij Shadowparts helpen ze u graag opweg, zodat u onbezorgd kunt blijven genieten van uw screens, rolluiken of zonnewering.