Koeltechniek: als u tijdelijke koelcapaciteit nodig hebt

K

Waar wij normaal gesproken samen met de klant kijken naar koeltechniek op maat, kan het natuurlijk voorkomen dat u een keer tijdelijke koelcapaciteit nodig heeft. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wist u dat wij naast ontwerp, bouw, installatie en onderhoud ook aan de verhuur van koeltechnisch apparatuur doen.

Bent u geïnteresseerd in de huur van tijdelijke koelcapaciteit? Lees snel verder, ik vertel je graag meer over welke machines we allemaal verhuren!

Verhuur koeltechniek

Wij bieden een ruim assortiment aan gebruiksklare apparatuur voor koeltechniek. Zo hebben wij onder andere koelmachines, industriële koelapparaten, adiabastische koelers en waterkoelmachines in ons assortiment. Is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Tevens beschikken we ook over proceskoelmachines, proceskoelers, koeltorens, vrijkoelers en airhandlers. Meer dan genoeg keuze dus! Als u een machine bij ons huurt zorgen wij voor de installatie en kunt u 24/7 bij ons terecht als u service of onderhoud nodig heeft.

Naast dat wij machines te huur aanbieden kunt u bij ons ook terecht voor de koop van koelmachines. Wij helpen bij het ontwerp, bouw, installatie en onderhoud.  

Koeltechniek onderdelen

Het kan maar zo voorkomen dat een onderdeel van de machine door slijtage niet meer werkt. In ons magazijn hebben wij meer dan 20.000 onderdelen opgeslagen. Zo kunnen wij adequaat reageren op calamiteiten. Wij vinden het belangrijk dat uw werkproces continu door kan blijven gaan zonder onderbrekingen. Wij streven er naar om geen nodeloos productieverlies te leiden bij storingen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in tijdelijke industriële- en proceskoeling, wij bieden u tijdelijke koeltechniek. Bezoek onze website om de specificaties te lezen van de verschillende machines. Hier vraagt u ook een vrijblijvende offerte aan of komt u in contact met een van onze medewerkers.