Veilig opslaan en transporteren? Dan heb je een Big Bag nodig!

V

In diverse industrieën neemt het gebruik van Big Bags alleen maar toe. Dat is niet zo verwonderlijk als je kijkt naar de hoge kwaliteit ervan en de vele toepassingsmogelijkheden. Maar voor welke (grond)stoffen zijn ze dan precies zo geschikt en waarom? Lees verder om op deze terechte vraag een passend antwoord te krijgen!

Haardhout

Als je haardhout in een perfecte conditie wilt houden, dan zul je een veilige en degelijke methode voor transport en/of opslag nodig hebben. Eentje die voldoende ventilatie biedt, zodat het hout mooi droog blijft. Om aan deze criteria ruimschoots te voldoen, heb je een Big Bag nodig. Je kunt deze opslagmogelijkheid zelfs met hout en al kwijt in een droogkamer.

Stenen

Wil je snel stenen kunnen verzamelen voor transport of opslag? Of zoek je een gepaste methode om steenpuin en -gruis te verzamelen? Dan komt een Big Bag perfect van pas! Alle verzamelde stenen kun je gemakkelijk in één keer verplaatsen. Het zal je dan ook niet verbazen dat Big Bags geroemd worden om hun stevige materiaal en aanzienlijke draagvermogen. Voor het verplaatsen en/of opslaan van grote hoeveelheden steen en puin zijn ze dan ook uitermate geschikt. Je kunt er zelfs vrachten van 1500 kilo in kwijt! Dit maakt Big Bags tevens een populair transport- en opslagmiddel voor zand en grind.

Voedingsmiddelen

Wanneer je koffiebonen, melkpoeder of rijst wilt vervoeren of opslaan, heb je – je raadt het al – een Big Bag nodig. Hierin kun je grote hoeveelheden nodig die je met gemak aan boord van een oplader hijst of opslaat in je loods. Voedselwaren moeten volledig kunnen worden afgedekt; dit is een eigenschap waarin Big Bags ruimschoots voorzien!