Scheepsdieselmotoren – vakbekwame dealer in Rotterdam

S

Bent u op zoek naar de beste scheepdieselmotoren in de omgeving van Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben door ons specialisme altijd de beste oplossing voor u, stel gerust al uw vragen. Wij zijn al ruim 30 jaar werkzaam in dit vakgebied en delen graag onze kennis met u. Onze scheepsdieselmotoren zijn bijvoorbeeld geschikt voor zowel binnen- als zeevaartschepen. Naast motoren leveren wij ook onderhoud en revisie service en beschikken wij over verschillende generator sets. Wij zullen altijd eerst naar uw wensen en behoeften luisteren alvorens wij een voorstel uitbrengen, ieder schip is uniek en zo bekijken wij ook iedere aanvraag.

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw schip? Lees hieronder snel verder en kom alles te weten!

Ervaring met scheepsdieselmotoren

Door onze jarenlange ervaring leveren wij u de beste service. Wij plaatsen verschillende merken zoals Volvo, Scandia en Mitsubishi. Op onze website vind u het complete overzicht van alle merken waarin wij gespecialiseerd zijn.

Veruit de meeste scheepsdieselmotoren zijn van het merk Mitsubishi. Bovengenoemde merken kennen de meeste mensen als automotoren. Omdat de wens van onze klant bij ons centraal staat hebben wij ons gespecialiseerd in een verscheidenheid van motoren, ook motoren die veel minder vaak geplaatst worden. Heeft u geen belang bij het plaatsen van scheepsdieselmotoren, dan leveren wij ook werkzaamheden als onderhoud, reparatie en revisie. Kom gerust eens langs voor een afspraak bij ons op het werf in Rotterdam, onze specialisten staan u graag te woord.

Contact

Wilt u meer informatie over het aanschaffen van nieuwe scheepdieselmotoren voor uw schip of heeft u belangstelling in onze overige services? Lees meer informatie op onze website of neem telefonisch contact met ons op, wij hebben het antwoord op al uw vragen.