Vervoer over zee is een duurzame manier bij ons

V

Wie heeft ze niet gezien, de grote schepen die bij Hoek van Holland richting de Rotterdamse haven komen, met al hun containers erop. Ik vraag me oprecht af hoe dat allemaal goed blijft gaan. Hoe weet je nu dat dit vervoer over zee nu altijd goed gaat. Er staan zoveel containers op die ergens vandaan komen, die moeten allemaal op de juiste bestemming terecht komen. En die containers staan zo hoog opgestapeld, zal er dan nooit eentje de zee in vallen tijdens een storm? Al deze vragen worden wel vaker gesteld, maar er zijn bedrijven die er voor zorgen dat met dit vervoer alles goed geregeld wordt.

Welke producten kunnen vervoerd worden met verover over zee?

Het maakt niet uit welke producten je verzend en er vervoerd moeten worden. Of het nu een pakket is, of de hele inboedel, het kan allemaal.Of er nu vervoer over zee is of via de lucht. Via zee gaat het vaak in containers, en als jouw goederen geen hele container kunnen vullen dan gaat het vaak door middel van groupage. Dit is een effectieve manier van vervoeren. Verschillende goederen worden bij elkaar gevoegd om op die manier een hele container te vullen. Zo kan er meer vervoerd worden en zij de kosten voor jou als verzender ook lager.

Kan je dit alleen

Het verzenden gaat vaak via een expediteur, die zorgt voor alle zaken van bijvoorbeeld douane, dat het op het goede schip terecht komt en dat het op tijd op de juiste plek komt. Je kunt je goederen afleveren in een loods van 1 van deze expediteurs, vanaf het moment dat jij het product heb afgegeven houden zij jou van alles op de hoogte. Wanneer het op het schip is, wanneer het schip aankomt, en vele andere updates.

Wil je dus je goederen met vervoer over zee verzenden? Kijk dan eerst naar een goede expediteur.