Veiligheidsbril op sterkte

V

 

In bepaalde werkgebieden is het belangrijk dat je de juiste bescherming krijgt aangeboden door de werkgever. Voor sommige werkzaamheden is het zelfs verplicht gesteld om bescherming te dragen. Zo is het in de bouw verplicht door de overheid om een bouwhelm te dragen. Wanneer er dingen naar beneden vallen, dan ben je extra beschermd tegen letsel aan het hoofd. Daarnaast is het ook verplicht om een veiligheidsbril te dragen wanneer je metaal aan het doorzagen bent. Hier komen namelijk staalsplinter vanaf en wanneer deze in je ogen terechtkomen kunnen hier vele narigheden van komen. Ook in ziekenhuizen zijn beschermingsmiddelen verplicht. Denk hierbij aan de smetteloze jassen en handschoenen. Dit is voor zowel hun gezondheid als die van jou.

Meet de ogen op in onze zaak

Wanneer je een bril draagt, kan een veiligheidsbril erg vervelend zijn. Daarom hebben wij nu de veiligheidsbril op sterkte, zodat je geen bril over bril hoeft te dragen. Daarnaast zorgt de veiligheidsbril op sterkte voor een goed en duidelijk zicht en worden je ogen beschermt door de bril, wanneer er gevaar dreigt te zijn. Voor deze bril is het belangrijk dat de werknemer zijn of haar ogen laat opmeten, zodat de juiste sterkte wordt doorgevoerd in de bril. Wanneer je werknemers deze veiligheidsbril nodig hebben, is het handig om met hen naar onze zaak te komen. Zodat wij letterlijk een bril op maat kunnen produceren voor hen.

Veiligheidsmiddelen huren

Wilt u graag de veiligheidsbril op sterkte of een van de andere beschermingen aanschaffen voor uw werknemers? Kijk dan op onze website. Hier staan alle producten die wij aan u kunnen leveren. U kunt bij ons overigens ook beschermingen huren voor een bepaalde periode. Dit kan handig zijn voor u wanneer u soms werkzaamheden moet uitvoeren waar deze middelen nodig zijn. U kunt dan voor die werkzaamheden tijdelijk de attributen huren.