Angelim Vermelho, voor binnen en buiten

A

 

Wil je binnenkort een nieuwe schutting bouwen, om een beetje privacy te creëren in de tuin? Dan is Angelim Vermelho een houtsoort dat goed bruikbaar is hiervoor. Dit houtsoort is onderdeel van de duurzame houten die er zijn. Daarnaast leveren wij ook enkel hout dat duurzaam is gewonnen. Zoals je waarschijnlijk wel weet, wordt het meeste hout geïmporteerd uit verschillende landen. Ook uit landen waar het momenteel niet heel goed gaat. Wij zorgen ervoor dat dit hout op een eerlijke manier wordt gewonnen, zodat de economie en dergelijke in dat land er alleen maar vooruit op gaan. Voor alle houten die wij importeren, hanteren wij de regel dat deze door middel van duurzaam bosbeheer worden gekapt en dat er altijd rekening wordt gehouden met de bewoners die in het bos leven.

Waar kan ik Angelim Vermelho hout voor gebruiken?

Angelim Vermelho kan voor vele doeleindes worden gebruikt. Zo kan je het gebruiken voor het maken van een schutting. Maar dit hout biedt nog vele andere kansen. Zo is dit hout perfect voor het maken van een damwand. Het hout is erg stevig en sterk van zichzelf, waardoor een tijd in het water staan in principe geen probleem moet zijn. Pas na tientallen jaren zal het aan vervanging toe zijn en dit is meer dan gunstig voor het maken van een damwand. Wanneer je namelijk na 5 jaar alweer een nieuwe wand moet plaatsen, zal dit vervelende gevolgen hebben voor het land achter de wand. Daarnaast is het ook erg mooi om van dit hout een tafel of iets dergelijks te maken. Hierbij geldt wel dat het hout aan de zware kant is, dus je tafel wel zo moet maken dat het niet doorzakt.

 

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over Angelim Vermelho of wat je van dit hout kunt maken, kunt u op de link klikken. Deze lijdt u meteen door naar de pagina met de informatie hierover.