We doen veel verschillende dingen bij BSO De Bilt

W

Natuurlijk wilt u het best voor uw kinderen, hier kan van alles bij komen kijken. Zo wilt u bijvoorbeeld dat uw kinderen altijd goed worden opgevangen als u aan het werk bent. Ga voor de beste kinderopvang naar BSO De Bilt. Het is altijd lastig om dit te geloven, wanneer u dit verhaal hoort, maar we proberen u zo goed mogelijk te helpen. Hiervoor doen we verschillende activiteiten en daarbij genoeg om u te helpen. Wanneer kinderen bij ons aankomen na hun schooldag, hebben ze bij ons eerst even de kans om lekker te ontspannen en hun verhalen vertellen. Dit doen ze natuurlijk onder het genot van een lekkere snack en lekker drinken.

Wat doen we allemaal bij BSO De Bilt

We doen verschillende dingen bij onze BSO De Bilt, om uw kinderen een gezellige middag te geven. Ze komen terug van school en hebben daarna zin om alles even te bespreken met kinderen die ook op de opvang zijn. Wanneer uw kinderen activiteiten doen die buiten de BSO geregeld worden, kunnen we ze daar ook heen brengen. Hierbij moet u denken aan activiteiten die te maken hebben met sport of muziekles. We brengen ze hier ook graag heen, mits dit binnen de gemeente is waar wij gevestigd zijn. Met ons vervoer brengen we graag de kinderen overal heen en weer.

Ruime openingstijden

Wij zijn eigenlijk de hele dag wel open om uw kinderen op te vangen. We zijn altijd open voor uw kinderen en daarbij mag u natuurlijk ook altijd een bakje koffie komen drinken. Bij BSO De Biltgaan uw kinderen voor en dat kunt u direct bij ons merken. We hebben gezellige collega’s die allemaal zijn gespecialiseerd in een ander gebied omtrent kinderen. Kom een keer langs bij ons en geniet van service die bij uw situatie past.