Fermob stoelen, modieus en praktisch

F

Bent u op zoek naar een leuke tuin set, maar kunt u er steeds niet uitkomen wat u precies wil hebben. Of kunnen jullie als bewoners het maar niet eens worden over de toekomstige tuin set. Wellicht kunnen onze Fermob stoelen voor jou en de andere bewoners de uitkomst bieden. Wij hebben een breed assortiment als het gaat om Fermob. We hebben de Fermob stoelen, tafels en ander bijzetspulletjes. Naast dat het een modieuze keuze is, is het ook nog een groene en verantwoorde keuze. De spullen worden namelijk zo duurzaam mogelijk gemaakt door ons. Wij proberen de uitstootgassen te verlagen en ervoor te zorgen dat de spullen lang meegaan. Nu gaan al onze artikelen minimaal 7 jaar mee en hoeven ze dus niet snel vervangen te worden.

7 jaar garantie

De Fermob stoelen hebben zelfs een 7 jaar garantie. Mochten deze stoelen al eerder bezwijken dan kunt u contact opnemen met ons en komen wij de stoelen geheel gratis vervangen. Zo bent u altijd zeker van minimaal 7 jaar plezier al schaft u de stoelen bij ons aan. Naast dat ze zoveel jaar blijven staan blijven de stoelen ook minimaal deze jaren er goed en verzorgd uitzien. Denk er wel aan om ze in de wintertijd naar binnen te halen voor een optimaal resultaat. Daarnaast zijn stoelen ook licht van materiaal en kun je ze zo wegslepen. Ze zijn natuurlijk wel zwaar genoeg om te blijven staan als het waait.

Bestelling plaatsen

Heeft u al een stel Fermob stoelen op het oog? Dan kunt u ons altijd contacteren voor het plaatsen van de bestelling. Maar deze bestelling kunt u ook geheel online regelen. Door middel van onze webshop kun je je bestelling plaatsen en laten bezorgen op een datum wanneer het jou uitkomt. Ook kunt u een tijdstip doorgeven wanneer het bezorgen het beste uitkomt.