Locker.nl houdt je spullen veilig

L

Mensen die de deur uitgaan, nemen altijd wel een portemonnee of telefoon mee. Maar op kantoor of in de sportschool laten ze die waardevolle spullen liever niet onbeheerd liggen. Gelukkig zijn er de lockerkasten van Locker.nl.

Voor welke lockerkasten kies jij?

Locker kasten zijn ideaal voor bedrijven, scholen, sportverenigingen en andere plekken waar mensen waardevolle spullen mee naartoe nemen. Op Locker.nl kun je allerlei soorten lockers kopen. Zo hebben we onder andere garderobekasten, schoolkluisjes, lockerkasten, kantoorkasten, laptopkasten en kluizen. Al deze lockers zijn gemaakt van stevige materialen, zoals kunststof of staal. Ze zijn dus niet zomaar open te breken. Uiteraard zijn de kasten standaard uitgevoerd een stevig slot. Die portemonnee, mobiele telefoon en huissleutels liggen nu veilig achter slot en grendel.

De complete service van Locker.nl

Bij Locker.nl staat de klant centraal. Daarom kun je de lockers gewoon online bestellen. En het handige is dat je zelf de afleverdatum mag kiezen. Op deze manier komen we nooit ongelegen. Maar we leveren de lockerkasten niet alleen; we installeren ze ook graag voor je. Onze service gaat zelfs nog verder dan dat. Want als je dat wenst dan denken we zelfs mee over de inrichting van de garderobe of kleedkamer. Door onze jarenlange ervaring hebben we een passende oplossing voor elke ruimte en elk budget.

Kun je wel wat professionele hulp gebruiken bij het inrichten van een garderobe of kleedkamer? Of heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact via het telefoonnummer 0164 – 76 44 22 of mail ons op [email protected].