Volkswagen Kever onderdelen bestellen

V

VW Paruzzi kleinMensen kunnen nog zoveel voordelen van moderne auto’s opnoemen, een oldtimer als de Volkswagen Kever ziet er altijd beter uit. Ze hebben weliswaar een minder gestroomlijnd design dan een eigentijds model, maar zijn qua uiterlijke schoonheid onovertroffen.

Geen wonder dus, dat oude Volkswagens veel worden gekocht door verzamelaars en in gebruik zijn bij nostalgische automobilisten met gevoel voor stijl. Doordat de VW-fabriek zijn productie in 2003 stopzette, is een Kever onderhouden niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig kun je velgen, uitlaten, remsystemen, buitenspiegels en andere onderdelen voor de Volkswagen Kever eenvoudig bestellen.

Paruzzi, het adres voor VW-liefhebbers

Paruzzi is een winkel waar alle denkbare Volkswagen onderdelen kunnen worden gekocht. Dit kan je online doen via de website, maar ook het plaatsen van een bestelling via de telefoon of per fax is mogelijk. Paruzzi laat alle Kever-onderdelen maken door specialisten en houdt dit productieproces nauwlettend in de gaten. De VW-liefhebber is op die manier verzekerd van hoge kwaliteit, terwijl elk onderdeel of reserveonderdeel in principe verkrijgbaar is.

Levering door heel Europa

Garagebedrijven en mensen die Volkswagen rijden of graag aan deze klassiekers sleutelen om ze op te knappen, hoeven dus niet bang te zijn dat specifieke motor-, carrosserie- of andere benodigdheden voor dit autotype niet meer voorhanden zijn. Het aanbod aan onderdelen VW Kever is enorm. Tevens kun je terecht voor zelfbouwkits. Paruzzi kan producten laten bezorgen door heel Europa en levert desgewenst ook artikelen voor andere Volkswagens.
Heeft u vragen? Wij helpen graag. (NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131)