Lijsten op maat gemaakt uit de beste materialen

L

Heeft U een mooi schilderij waar nog geen lijst om heen zit? Zou U hier wel graag een lijst om heen willen hebben? Dan zijn wij de leverancier waar U naar op zoek bent! Wanneer U besloten heeft om voor lijsten op maat te kiezen, dan willen wij graag met je samenwerken! Zo kunnen wij bijvoorbeeld verschillende standaard maten maken. Dit zijn lijsten die op de meeste schilderijen kunnen. Mocht het zo zijn dat U een afwijkende maat heeft, dan kunnen we hier ook lijsten voor maken. Zo bent U zeker van het feit dat ze altijd passen. Door een nauwe samenwerking, kunnen we er dus voor zorgen dat U altijd een lijst heeft die goed past en aansluit bij het desbetreffende schilderij. De lijsten kunnen daarbij ook in verschillende materialen, kleuren en vormen gemaakt worden. Zoals eerder vermeld willen we nauw samenwerken om de beste lijsten voor U te kunnen maken.

 

Lijsten op maat gemaakt uit de beste materialen

Op onze productielocatie in Montfoort wordt er alles aan gedaan om uw lijsten op maat te fabriceren. Hier werken dan ook alleen maar vaklieden die jarenlange ervaring hebben op het gebied van lijsten maken. Hier wordt verder ook alleen maar gewerkt met de beste en modernste materialen en machines. Een team van vakbekwame mensen werken en besteden dagelijks de beste zorg aan het maken van uiteenlopende projecten. Standaard lijsten maken is niet het enige dat we doen. Wanneer U een schilderij heeft met uiteenlopende maten, dan is dit zeker geen probleem! Wij kunnen namelijk ook verschillende maten in lijsten maken. Zo maken we bijvoorbeeld ook lijsten die enorm breed of enorm hoog zijn. Ook kan het zijn dat ze dit allebei zijn.

 

Kwaliteit en service in lijsten op maat staat voorop

Voor ons is de samenwerking die we hebben en de service enorm belangrijk. Daarom doen we er alles aan om dit goed te houden. Op die manier willen we een prettige samenwerking faciliteren met een mooi product als resultaat.