Vereeuwig fraaie herinneringen in een mooie fotolijst

V

Heb je mooie herinneringen die je koestert middels een foto? Plaats de foto dan in een mooie fotolijst en hang het aan de muur of plaats het op een kastje. Zo heb je niet alleen een mooie eyecatcher in je woning, je geeft het ook nog eens een persoonlijk tintje.

Bij Fotolijst.nl vind je een zeer groot en divers assortiment aan fotolijsten. Het is een specialistisch bedrijf dat al meer dan 40 jaar hét aangewezen adres is voor het op maat laten maken van een fotolijst. Kies uit vele materialen, zoals hout, kunststof of aluminium, kleuren en afmetingen. Ze beschikken over een speciale machine waarmee ze de lijst op de millimeter nauwkeurig kunnen maken. Dus hun specialiteit is, ja je raad het al, het maken van kleine fotolijsten. Maar je vindt er allerlei stijlen fotolijsten. Bijvoorbeeld ook collagelijsten, dit is één geheel bestaande uit meerdere lijsten. Ideaal als je bijvoorbeeld meerdere vakantiefoto’s hebt of als je foto’s hebt met meerdere familieleden.

Naast collagelijsten vind je er passepartouts, canvas lijsten, famebox lijsten en geboortekaartjes lijsten. De keuze is reuze dus de kans is groot dat er wat bijzit voor jou! Bestel je fotolijsten vandaag nog en ze worden snel bij je thuis geleverd.