Hefmiddelen en EKH keuren

H

Bent u op zoek naar hefmiddelen of hijsmiddelen om zware lasten te kunnen heffen of hijsen? Voor iedere klus het juiste materiaal.
Wanneer u bijvoorbeeld hijskettingen, sjormateriaal of zelfs kranen en een werkbak nodig hebt, wilt u natuurlijk de juiste kwaliteit hebben voor uw klus.

EKH keuren

Het is dan ook van belang dat het hef- en hijsmateriaal voorzien is van een EKH keurmerk. Wanneer het materiaal aan dit keurmerk voldoet dan weet u zeker dat het stevig en veilig genoeg is om er lang plezier van te hebben. Aangezien dit keurmerk enkel verkregen kan worden door aan strenge keuringseisen te voldoen.

Assortiment

Een ruime keuze in assortiment is altijd prettig, aangezien er bij het heffen of hijsen van materiaal verschillende
mogelijkheden kunnen zijn. In het assortiment zijn onder andere hijsmiddelen, hefmiddelen, sjormateriaal, kranen, valbeveiliging, takels en loopkatten te vinden.

Maatwerk

Heeft u een specifieke hef of hijsklus en kunt u niet het juiste materiaal vinden? Iedere klus kan weer verschillend zijn ook qua lasten die er dan moeten worden gehesen. Dit is geen probleem! Ook wordt er maatwerk geleverd en kunt u goed terecht, wanneer u iets specifieks nodig heeft.

Advies

Weet u niet helemaal zeker welk materiaal u nodig heeft voor uw uitvoering of wilt u graag meer advies?
Bij ASAV Hef- en Hijstechniek zijn ze gespecialiseerd in hefmateriaal en hijsmateriaal. Hier staan ze u graag te hulp met vakmannen die informatie kunnen geven over de toepasselijkheden van het betreffende materiaal. Ook als u tijdelijk materiaal wil huren kunt u hier goed terecht voor uw hef en hijsmateriaal.

Bekijkt u gerust de website en het ruime assortiment of neem contact op.