De diversiteit van Villeroy & Boch

D

Als je Villeroy & Boch nog niet kent, ben je waarschijnlijk niet heel bekend in de wereld van servies. Het is al meer dan 250 jaar een familiebedrijf in het maken van porselein. Dat is best schaars in het huidige bedrijfsleven. Misschien dat daar ook wel de oorsprong van hun succes ligt. Het is in ieder geval duidelijk dat ze al lang heel goed werk leveren. Maar ze zijn ook nog eens erg divers in hun werk. Zo hebben ze de volgende items als eens gemaakt.

Vazen

Dit zijn de echte eyecatchers. De vazen worden veelal van glas gemaakt en hebben prachtige vormen. Op het moment dat je daadwerkelijk bloemen in de vaas doet zien ze er nog mooier uit.

Bestek

Bij het tafelen moet alles kloppen. Een onderdeel daarvan is het bestek. Dat is niet zomaar een onderdeel van tafelen, maar een cruciaal element. Tenminste, volgens Villeroy & Boch. Een tafel moet in balans zijn tijdens een diner. Dat gaat prima lukken met het stijlvolle bestek in het assortiment.

Wijnglazen

Villeroy & Boch maken een breed scala aan wijnglazen. Heerlijk voor in je vrije tijd. De glazen hebben een sterke kwaliteit en zien er erg stijlvol uit. Er zijn vele prachtige collecties. Daarnaast zijn er ook nog prachtige whisky glazen verkrijgbaar.

Servies

Wat in 1748 is begonnen als een klein familiebedrijf is tot iets uitgegroeid van wat ze nooit zouden verwachten. Ook hier zijn weer talloze prachtige series, waar je bijna het water van in je mond krijgt. Een leuk gedeelte uit het brede aanbod servies is het koffieservies. Hiermee pleziert u uw gasten, waardoor ze bijna niet meer de deur uit willen gaan!