Fermob tafel en andere artikelen voor de zomer

F

 

Als je een achtertuin hebt, wil je hier natuurlijk wel groot gebruik van maken tijdens de dagen dat het lekker weer is. Je wilt heerlijk kunnen zonnen of eten in de tuin met het gehele gezin. In de zomer zijn er veel huishoudens die gaan barbecueën en hiervoor is natuurlijk meubilair nodig om op plaats te nemen. Voor al uw tuinmeubilair kunt u in onze webshop of winkel terecht. Wij hebben onder andere een prachtige Fermob tafel ter beschikking, maar ook hebben wij vele andere merken die u wellicht aanspreken. Een Fermob tafel zal je ongetwijfeld herkennen aan zijn kleuren. Zo zijn de artikelen in maar liefst 24 verschillende kleuren te verkrijgen. Dus je kan je tuin heel gezellig maken door middel van producten van dit merk.

Ons assortiment

Naast dat Fermob een tafel kan produceren. Zijn zij ook geschikt voor het produceren van stoelen, matten, plantenbakken of onderzetters. Vrijwel alles wat je nodig hebt in de tuin of in huis dat affiniteit heeft met planten is te vinden in het Fermob assortiment. Zoals hierboven staat hebben wij ook andere merken in het assortiment. Zo hebben wij onder andere Pepe artikelen. Dit merk staat voornamelijk bekend om haar schitterende schommelstoelen. Deze stoelen zijn niet alleen erg aantrekkelijk om te zien, ze zitten ook nog eens voortreffelijk. Je kan de schommelstoelen van Pepe ook in verschillende maten bestellen. Zo heb je ze voor 1 persoon, maar ze zijn ook verkrijgbaar voor 3 personen. Bekijk onze website voor het actuele assortiment.

Website

Naast de website, kan je de Fermob tafel ook in onze winkel aanschaffen. Hier staan echter niet alle kleuren uitgestald en kan je deze ook niet in het echt bekijken. Dit is natuurlijk wel mogelijk op onze website. Wanneer je in de winkel bent, kunnen wij de spullen wel online laten zien en direct voor u bestellen.