Massey Ferguson onderdelen

M

Massey Ferguson heeft onderdelen die erg worden gewaardeerd door loonwerkers, aannemers, akkerbouwers of andere ondernemers in de groen sector. Ze zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit, maar daarnaast heeft dit merk ook een erg breed assortiment. Het assortiment loopt van maaidorsers tot en met generatoren en tractoren. Je kunt met dit merk bijna de gehele organisatie inrichten. Dit merk onderscheidt zich door middel van hun technische innovaties. Deze vind je terug in de verschillende machines en onderdelen. Wij zijn de enige echte totaalleverancier van de Massey Ferguson onderdelen en machines. Voor alle artikelen van dit merk kun je bij ons terecht. Wij importeren en leveren de onderdelen bij jou op het werk.

Totaalleverancier van verschillende merken

Niet alleen zijn wij totaalleverancier van Massey Ferguson onderdelen, ook zijn wijj dat van de merken Votex, Herder en Kramp. En daarnaast doen wij aan optimaal voorraadbeheer, waardoor wij alle onderdelen bij u kunnen leveren binnen 24 uur. Zij hebben zeer korte en duidelijke lijnen met onze fabrikanten en leveranciers, waardoor dit mogelijk is. Naast leveren van producten bieden wij ook andere diensten aan die wellicht interessant vindt. Zo bieden wij de meningen en adviezen van professionals aan en hulp van onze vakmensen. Deze hulp kan bestaan uit productkeuze, maar ook uit reparatie of vervanging van onderdelen. Natuurlijk zullen zij dan de kapotte onderdelen vervangen door originele slijtdelen. Bekijk al onze diensten en producten op onze website.

 

Contact voor vragen of opmerkingen

U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice wanneer u een vraag heeft over onze producten of diensten. Wij zijn bereikbaar van 8 uur tot 17 uur op doordeweekse dagen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken wanneer u tussen de aangegeven tijden belt, mocht u een probleem hebben buiten deze tijden of in het weekend. Dan kunt u een mailtje sturen naar ons mailadres.