Persoonlijke pakketten? Bonsema Verpakking!

P

Een pakketje in ontvangst mogen nemen levert meestal een grote glimlach op. Maar al helemaal wanneer de ontvanger direct herkent waarvan het afkomstig is, of als aan de buitenkant blijkt dat er aan hem of haar gedacht is.

Hoe krijg je dat voor elkaar? Door je verpakkingen bij Bonsema Verpakking te bestellen, natuurlijk!

Bonsema Verpakking

Al meer dan honderd jaar levert Bonsema Verpakking het allerbeste dat maar verkrijgbaar is op het gebied van verpakkingsmaterialen. Dozen, enveloppen, kokers en tape om pakketten optimaal mee te sluiten zijn voor ons dagelijkse kost. Wij weten precies hoe we aan de wensen van onze klanten moeten voldoen. Zeker aangezien wij een speciale machine hebben waarmee wij ieder formaat doos kunnen vervaardigen in iedere gewenste oplage! En deze voorzien wij maar wat graag van een persoonlijke opdruk. Zo krijgt jouw verpakkingsmateriaal een professionele dan wel speelse uitstraling!

Doos bedrukken

Indien gewenst kunnen wij je envelop, koker of doos bedrukken met de kleuren van je huisstijl of bedrijfslogo. Ook andere afbeeldingen die je aanlevert kunnen op je verpakkingsmaterialen worden geprint! Heb je geen ontwerp maar wel bepaalde wensen? Overleg deze dan met ons professionele team, zodat we gezamenlijk altijd tot een prachtig design komen. Hierdoor kan je ontvanger direct de afzender herkennen! Heb je iemand te feliciteren, bijvoorbeeld met een verjaardag? Dan kun je de dozen van een van een vrolijke achtergrondkleur en bijvoorbeeld afbeeldingen van slingers, ballonnen en confetti voorzien.

Neem gerust contact op met Bonsema Verpakking om een beter inzicht te krijgen in alle mogelijkheden!